marți, aprilie 21, 2009

România, cartea, târgul şi Londra

Lumebuna.ro aduce veşti bune despre cartea românească tocmai de la Londra! De fapt, am aflat prin intermediul oamenilor buni despre această participare românească la târgul de carte.
Sunt câteva edituri mari acolo. Institutul Cultural Român se face din nou "vinovat" de astfel de acte de nesăbuinţă! :) Cultură românească (scrisă) la stand! Spor la târguieli!
"Romania este prezenta la London Book Fair - Targul international de carte de la Londra, desfasurat in perioada 20 - 22 aprilie 2009.

La cea de-a doua participare cu un stand national la Targul international de carte de la Londra, una dintre cele mai importante manifestari de profil din lume, Institutul Cultural Roman isi propune sa ofere o imagine cat mai cuprinzatoare a pietei de carte din Romania, se precizeaza intr-un comunicat de presa al organizatorilor.In urma consultarii principalelor asociatii de editori din Romania, 32 dintre cele mai prestigioase edituri romanesti au fost invitate sa expuna intr-un stand de 108 mp, conceput astfel incat sa ofere fiecareia dintre ele o vizibilitate maxima.

De asemenea, la stand vor fi puse la dispozitia reprezentantilor editurilor romanesti spatii pentru intalnirile cu potentialii parteneri sau colaboratori straini. Vor fi reprezentate editurile All, Art, Brumar, Cartea Romaneasca, Editura Casa Radio, Corint, Corint Junior, Curtea Veche, Hasefer, House of Guides, Humanitas, Humanitas Fiction, Humanitas Multimedia, Idea, Ideea Europeana, Igloo Media, Junimea, Leda, Minerva, Nemira, Niculescu, Orizonturi, Polirom, RAO, Taj Books & Media, Trei, Tritonic, Vellant, Vivaldi, Vox, Vremea si Editura Institutului Cultural Roman."

Continuarea pe http://www.lumebuna.ro
Informaţii complete despre eveniment pe http://romani.co.uk Comunitatea Românilor din UK.
PS: Poate aşa o să vadă tot poporul că există şi pe la noi cărţi.

Niciun comentariu: