joi, aprilie 02, 2009

Cafekultour! Cafea să fie!

Sărbătoarea cafenelelor în Timişoara!

Sunt puţine lucruri pentru relaxare care rivalizează cu o zi de primăvară în Piaţa Unirii din Timişoara. Zgomotul de porumbei, mirosul de cafea şi o lene caldă de week-end sunt câteva ingrediente pentru care acest loc în Timişoara merită tot respectul. Plus un parfum de viaţă de calitate.

Festivalul cafenelelor aduce la rang de artă pălăvrăgitul la o cafea. Muzichie bună, expoziţii, dans şi un strop de teatru fac din acest eveniment ceva ce merită anunţat împreună cu primăvara pe malul raului Bega.

Bucureşti, pe când facem şi noi aşa ceva? Cu Bega rezolvăm uşor! Avem Dâmboviţa. Iar în loc de porumbei punem pescăruşii. Mai trebuie cafenele cochete şi miros de viaţă de calitate.

PS: recomand o super ocupaţie de week-end în Bucureşti! Se cumpără una bucată de pâine se sfărâmă în "dumicaţi" şi se hrănesc 200 bucăţi pescăruşi pe Dâmboviţa vis-a-vis de Palatul de Justiţie. Spectacol garantat şi relaxare activă!

Hai să vină primăvara!

Mai jos este articolul ce prevesteşte festivalul cafenelelor de la Timişoara. Articolul complet este pe site-ul www.lumebuna.ro sau se poate accesa linkul din titlul acestui scurt articol.

http://www.lumebuna.ro/2009/04/02/saptamana-cafenelelor-timisoara/

Din anul 2005 cand a avut loc si prima editie a «Cafekultour, Saptamana cafenelelor », acest eveniment, organizat in parteneriat de catre Centrul Cultural Francez si Centrul Cultural German din Timisoara, se bucura de un succes tot mai mare.

Niciun comentariu: