vineri, aprilie 10, 2009

Aristrocraţie

Nu sunt un super inflăcărat politic şi nici nu-mi propun să scriu despre asta, dar mi-a atras atenţia lansarea candidaturii Principelui Radu la alegerile prezidenţiale. Sunt căteva cuvinte atent măsurate şi scrise cu sânge albastru. Poate că - dacă nu şi altceva - candidatura lui va da un aer aristrocat alegerilor cu iz de mahala de pe meleagurile noastre. Consilierul lui Obama s-ar putea să aibă şi el un cuvânt de spus...

"Principele Radu si-a prezentat, joi seara, candidatura la alegerile prezidentiale in curtea Palatului Elisabeta, in fata a aproape 300 de oameni, de la ceremonie lipsind regele Mihai I, dar nu si Principesa Margareta, care i-a asigurat pe cei prezenti de sustinerea intregii familii regale.


"Cand un popor nu mai poate indura, cand un sistem isi umileste proprii cetateni, cand nu mai avem demnitate si nici speranta, atunci se petrec marile schimbari", si-a inceput Principele Radu discursul prin care isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale."Nu sunt in fata dumneavoastra sa promit miracole. Ceea ce fac eu este sa va chem sa fim impreuna la desteptarea acestei tari, sa punem ordine si demnitate in treburile Romaniei", a mai spus Principele Radu, adaugand ca "politica nu a servit institutiile, ci si le-a aservit". Principele Radu a explicat ca un presedinte fost membru al unui partid "nu se poate distanta de partid pentru a-i reprezenta pe cetateni", "ci cauta sa-l impuna la putere". "Nu este altceva decat un al doilea prim-ministru", a argumentat Principele Radu in favoarea unei presedinte care sa nu provina din randurile unui partid politic, transmite NewsIn."

Niciun comentariu: