joi, aprilie 09, 2009

Primăvară Românească la Bruxelles

Veşti bune de la Lume Bună! http://www.lumebuna.ro/
La Bruxelles se întâmplă lucruri bune cu şi despre România!
Reţeta este simplă: Pune mâna pe mouse, dă scroll pe site şi vezi despre ce e vorba! Dup'aia cumpără frumuşel bilete pentru Bruxelles şi spune Europei ce ai de zis (de bine) despre Românika! Ţuraaaaai Ţa!

"Aflat la cea de-a patra editie, evenimentul «Primavara Româneasca la Bruxelles » va gazdui anul acesta numeroase standuri, expozitii si va va prezenta numerosi artisti veniti din România.
Este un eveniment dedicat culturii si traditiilor românesti.

Cand? 19 APRILIE 2009
Unde? Piata Sainte Catherine, 1000 Bruxelles



În acest an, Maramuresul si comuna Botiza vor fi invitatele acestui eveniment si vor fi reprezentate de talentati mesteri populari din aceasta regiune.
Muzica va fi de asemenea prezenta pe toata durata acestei zile. Un concert de muzica si dansuri traditionale din Botiza va începe la ora 13.30, în Piata Sainte Catherine din centrul Bruxellesului.
Începând cu ora 16.45, Arthis si Eurosong.be vor organiza un concert cu 8 participanti la concursul Eurovision din acest an. În deschiderea acestui concert, publicul va avea ocazia sa asculte, în premiera, mai multe cântece ale tânarului cantaret si compozitor român, Quentin."

Continuarea pe:
http://www.lumebuna.ro/2009/04/09/primavara-romaneasca-la-bruxelles/

Niciun comentariu: