miercuri, iulie 05, 2006

Rock la Mures

"Rock la Mures"
5 Iulie 2006
Raluca Moisa
(Evenimentul Zilei online)

"Cea de-a cincea editie a festivalului in aer liber Rock la Mures se va desfasura in perioada 6-9 iulie, in localitatea Periam Port.

Pentru acest an, organizatorii vor asigura doua scene (scena principala si scena DJ) unde vor concerta artisti ca Parazitii, Suie Paparude, Luna Amara, Cargo, Altar, OCS sau The Exploited. Pretul unui bilet pentru toata durata festivalului este de 50 de lei noi, iar pentru o singura zi de festival este de 20 de lei noi. Biletele pot fi procurate din reteaua Diverta, on-line, pe www.rocklamures.com, dar si de la intrarea in zona unde se desfasoara evenimentul."

2 comentarii:

Anonim spunea...

in amintirea unei nopti/dimineti de iulie in care ne intorceam de la "rock la mures" pe un camp pustiu, cantand toti trei cat ne tineau rarunchii "drumurile noastre poate...".

imi amintesc atat de bine de drumul pana acolo, in dubita lui luci, de coarnele roz ale unui neamt dintr-unul din grupurile care cantau, de colegul sau rastignit pe un microfon, de cum imi tremurau genunchii de frica pe drumul de intoarcere, de cainele care ne voia raul tocmai cand ajungeam la gara si vedeam trenul in statie, de cat de rupta in freza eram a doua zi...
ce faine timpuri!

Anonim spunea...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»