marți, mai 23, 2006

Surpriza .."oficiala"!

Epopeea traitului pe alte meleaguri, episodul 2.

Buuuuuun! Am citit ziare romanesti on line! Am ascultat stirile BBC despre Romania si apropiata (sau?) integrare!
Acum vreau sa prezint, pe scurt Romania, oamenilor pe prin partea locului… de ce acum? Pai, acum pot sa spun mai multe despre Romania …mai mult decat ..”Suntem in Europa si avem propria limba nationala, nu, nu vorbim limba RUSA!
Si da, limba romana se aseamana cu limba italiana! Si da, asa e, avem capitala la Bucharest!! nu la Budapest!”

...Si vreau sa accesez site-uri ROMANESTI de promovare a tarii catre tot poporul cel electronic! si gasesc … cam vreo 20 de siteuri in care Romania apare pe alocuri si in rest.. numere de telefon, cabane, hoteluri, organigrama ministerului, etc…

Suparat fiind pe fatul ca noi nu avem o "romania.ro" (de vazut tariledinjurpunctextensie) in care sa poti vizualiza o bruma de prezentare si cu poze -altele decat cele cu inundatii sau aviare, marca CNN-ma pornesc in scris de e-mail…

Oficial !
Catre minister!
Ceadicacarevasazica! Noi nu avem/stim/vrem un site oficial de prezentare a Romaniei?? Si te mai gandesti ca avem locuri in tara numite “silicon valley”!? asa zicea un ziarist belgian despre nuspuicare oras din Vestu’ tarii acum cateva zile… :)

Si…

Surprizzaaaaa!!!!
Normalul devine anormal! M-am intoxicat singur cu dorintza de a mai scrie un e-mail taios cerand totusi un raspuns... fixat fiind pe ideea ca nici "un oficial" nu va avea timp sa-mi raspunda mie la e-mailuri!!
A doua zi am primit raspuns de la ministerulcupricinainsarcinatcuproblemedepromovare!
Si este un mail bine gandit/scris/structurat cu un ton oficial, dar politicos, proactiv…

Da, mai sunt multe lucruri de modernizat, de schimbat la website, dar acolo unde atitudinea e pozitiva si oamenii par implicati/interesati sa construiasca, poate ca si reusesc sa schimbe cate ceva in bine…cu adevarat!

www.romaniatravel.com

Felicitari si multumesc pentru normalitate! A fost o supriza placuta!
"Romania, mereu surprinzatoare!"
La mai mare & la mai bine!

Niciun comentariu: