joi, martie 13, 2008

Bucurestiul Fluiera Fault!

Un proiect care se arata a fi foarte misto! Recunosc ca m-a uns pe suflet sa vad afisul si sa stiu ca mai sunt oameni interesati de acest subiect.

Ma doare sufletul cand merg pe jos cu bicicleta prin Bucurestiul mult iubit...
mai ales dupa ce fac cate o cura de civilizatie in alte orase. mai nasol este ca aceste orase nu sunt toate in strainatate...

Oricum, multumesc AIESEC pentru ca ma faci sa ma simt din nou mandru (pentruanustiucataoara)de aceasta organizatie!AIESEC invita bucurestenii sa ia atitudine la Bucurestiul Fluiera Fault

Bucuresti- 12 Martie 2008 - 600 de voluntari sunt asteptati sa se alature evenimentului public Bucurestiul Fluiera Fault, ce va avea loc joi, 13 martie si vineri, 14 martie, cu scopul de a sustine educarea cetatenilor cu privire la importanta protejarii mediului in care traiesc.

Proiectul doreste sa contribuie la responsabilizarea bucurestenilor si sa traga un semnal de alarma asupra a trei mari directii de dezvoltare durabila in mediul din Bucuresti: sustinerea transportului sustenabil prin promovarea bicicletelor ca mijloc de transport nepoluant, protejarea spatiului verde care pierde teren in favoarea betoanelor in Bucuresti si responsabilizarea fiecarui cetatean de a respecta curatenia capitalei si de a nu arunca gunoaie in locuri nepermise.

In incercarea de a arata ca protectia spatiilor verzi si mentinerea unui mediu sanatos sunt chestiuni fundamentale, in data de 13 martie, membrii AIESEC, alaturi de reprezentanti ai altor ONG-uri din Bucuresti vor planta copaci intr-unul din parcurile bucurestene.

Din dorinta de a atrage atentia bucurestenilor asupra importantei protejarii mediului, AIESEC Bucuresti ii invita pe locuitorii capitalei, in special pe liceeni si studenti, sa se alature marsului din data de 14 martie la ora 11.00 ce se va desfasura in centrul Bucurestiului, in zonele pietonale: Universitate, Bulevardul Magheru, Piata Romana, Parcul Cismigiu.

Voluntarii, imbracati in tricouri de arbitri, vor defila prin capitala atentionand oamenii ca aruncarea gunoaielor la cos este un aspect vital in vederea mentinerii unui mediu curat si infrumusetarii imaginii orasului nostru. De asemenea, se urmareste realizarea unui sondaj in randul locuitorilor capitalei, care sa semnaleze problemele de mediu existente, ce au nevoie sa-si gaseasca rezolvare.

Proiectul Bucurestiul Fluiera Fault face parte dintr-un proiect mai amplu, in cadrul caruia o prima etapa a fost reprezentata de scoala de responsabilitate sociala 'Corporate Social Responsibility School'.Acest eveniment inedit in Romania s-a desfasurat in perioada 22-24 februarie, la Olanesti si a adunat 70 de studenti dornici sa imbunatateasca societatea in care traiesc.

Petrom, Carrefour, REBU, Help Net, Farmexim, Primaria Municipiului Bucuresti sunt doar cativa din partenerii proiectului, care sprijina evenimentul Bucurestiul Fluiera Fault si contribuie la schimbarea pozitiva a mediului bucurestean.

Asadar, cei interesati de imbunatatirea calitatii vietii noatre ca bucuresteni sunt asteptati sa ia atitudine, participand la acest eveniment public.

http://bff.aiesec.ro

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri, prezenta in 100 de tari si teritorii, cu peste 23.000 de membrii si 60 de ani de existenta.Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 17 ani in proiecte dedicate studentilor si stagii internationale de practica.


Diana Zaharia

PR Manager

0742 82 63 76
www.bucharest.aiesec.ro


Spor in toate, veselie si zile pozitive!

Un comentariu:

Alice spunea...

nu prea stiu cum se foloseste site-ul asta ... as vrea sa vorbesc cu florn insa nu gasesc nici o adresa de mail sau nr de telefon ...

alice

aisia_1999@yahoo.com