miercuri, august 12, 2009

Coachingul, crestere de 15-25%

In ciuda recesiunii, in Romania exista mai multe sectoare care au inregistrat o cadenta de crestere in primul semestru din 2009, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Wall-Street a analizat cele mai importante industrii din mediul de business autohton identificand sase piete cu un avans raportat in primele sase luni din acest an.

Recesiunea economica a impulsionat afacerilor furnizorilor de coaching in primul semestru, specialistii din domeniu inregistrand o crestere de 15-25% a veniturilor comparativ cu perioada similara a anului trecut.

“Din intalnirile pe care le-am avut cu diversi specialisti in coaching, a reiesit ca businessurile lor au inregistrat o crestere de circa 15% in primul semestru, fata aceeasi perioada din 2008. Situatia economica generala a favorizat cresterea cererii pentru coaching, pentru ca managerii trebuie sa faca fata mai multor probleme, pe care incearca sa le rezolve apeland la un specialist”, spune Horea Murgu, fost presedinte al Asociatiei Romane de Coaching.

Continuarea pe wall-street.ro

Niciun comentariu: