marți, mai 26, 2009

Festivalul Internaţional al Circului

Festivalul Internaţional al Circului, Bucureşti 2009. Circ să fie! De data aceasta este chiar circ calificat. Circ internaţional sub formă de festival. În plus, avem parte şi de artă. Arta circului! Aşadar, circul este acum în stradă, subminând puternic circul de la TV :)
Circ & Variete "Globus" organizeaza, in perioada 26 mai – 7 iunie, cea de-a II-a editie a Festivalului International de Arta a Circului.
Circul "BEROUSEK" - Cehia: Parcul Titan
Circul "SALOME" - Germania: Parcul Unirii
Circul "LE MASQUE" - S.U.A. : Parcul Moghioros

"Festivalului International de Arta a Circului isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un spatiu dinamic si va aduce atat copiilor, cat si parintilor spectacolele a trei dintre cele mai importante circuri din lume: Circul "Salome" din Germania, Circul "Le Masque" din Statele Unite ale Americii si Circul National "Berousek" din Cehia.F.I.A.C. urmareste sa creeze o traditie a competitiei, aratand ca circul romanesc a ajuns la standarde internationale. Sunt premiate spectacolele in ansamblu, nu numerele speciale din cadrul acestuia, asa cum se intampla la celelalte festivaluri de circ din lume. Deschiderea Festivalului va fi anuntata pe 24 mai, de la ora 18.45, printr-o Parada unica in lume, la care bucurestenii vor avea acces gratuit. in haine de gala, artistii fiecarui circ vor defila prin centrul Bucurestiului alaturi de cai, zebre, camile si lame." Mai multe informaţii pe Studenţie.ro

2 comentarii:

loici spunea...

sal sunt loici! sper sa ne intalnim la hateg

Florin Ghinda spunea...

Hei! Salutari! Ma bucur sa te "vad" online:)