joi, mai 07, 2009

Crosul Pădurii de Ziua Mediului

Hai la crosu' Pădurii! Nu e chiar cros. E alergare. Merge şi cu bicicleta? :) Nu e chiar Pădure, e Herăstrău. Da' hai la cros! Unde? În Bucureşti, dincolo de traficu' aglomerat. Când? Păi pune un ochi pe articolu' de mai jos şi vezi despre ce e vorba:)

Oamenii de la Lumebună ne vestesc în "grabă" despre Crosul Pădurii. "Vinovaţii" pentru această iniţiativă sunt ViitorPlus şi Asociaţia Bucharest Running Club. Ocazia este numai bună pentru un astfel de eveniment: Ziua Internaţională a Mediului! Vestea completă este pe LumeBună.ro

"ViitorPlus si Asociatia Bucharest Running Club invita companiile sa participe in data de 30 mai, cu ocazia Zilei Internationale a Mediului, in Herastrau, la Crosul Padurii, unul din antrenamentele de pregatire pentru a doua editie a maratonului Bucurestiului din toamna. Angajatii companiilor sponsor vor alerga pentru sanatatea lor si pentru a strange fonduri necesare impaduririlor in Romania. Pentru fiecare participant, sponsorul “va adopta” un copac ce va fi adus la maturitate intr-o zona slab impadurita a tarii, ajutand la regenerarea unor terenuri degradate. Crosul este una din alergarile de pregatire ale primului maraton acreditat din Romania de catre AIMS (Asociatia Internationala a Maratoanelor si Crosurilor stradale). Astfel, participantii vor avea posibilitatea sa se inscrie si la marele maraton din 18 octombrie 2008."

Niciun comentariu: