miercuri, iulie 30, 2008

www.lumebuna.ro

articol preluat de pe www.lumebuna.ro

De la SPAM la AJUTOR concret pentru sinistrati
By Mihail Musat• July 30, 2008

Initiative laudabile ale unor romani carora le pasa de soarta celor afectati de inundatii.

Zilele acestea cred ca multi dintre noi am primit pe messenger diverse “mass-uri” sau pe email diverse “SPAM-uri”. Ele arata mai mult sau mai putin asa: “Strangem alimente, apa si haine pentru cei care au fost afectati de inundatii…..ducem direct la familii miercuri prima transa….avem nevoie de orice puteti aduce> apa, haine, alimente neperisabile…va multumim –nr de tel- MASSS dati mai departe pls ! am primit si yo , da mai departe…fie-ti mila de ei…gandeste-te..daca ai fi in locul lor…… ”.

Partea frumoasa pornind de la aceste mesaje este ca unii tineri s-au decis sa faca ceva. Este si cazul Oanei Monica Nae. Ea s-a decis nu doar sa dea mesajul mai departe ci chiar sa faca ceva (pentru ca in multe mass-uri numarul de telefon nu este al unei persoane care chiar are legatura cu initiativa). Oana in acest moment strange bani si lucruri pentru sinistrati. A reusit sa gaseasca o locatie unde sa stranga lucrurile donate, precum si transport daca va fi cazul sa duca direct bunurile in zonele afectate din tara. Numarul ei de telefon este: 0721 313 736.

Deasemenea, zilele acestea interactionand cu Oana si cu alti tineri interesati sa ajute am mai gasit si alte alternative pentru cei care vor sa ajute dar prefera o initiativa mai “formala”: Crucea Rosie.

Ma bucur nespus sa vad ca ne pasa de cei din jur si facem ceva pentru ei. Si ma impresioneaza si mai mult ca exemplele vin de la oemeni simpli care ne arata ca SE POATE.

Felicitari Oana si tuturor celor care ajuta.

Niciun comentariu: