miercuri, februarie 03, 2010

After-school pentru oameni mari!

Interviu cu Elena Marineci (Innovation Catalyst, Life After Work) & Sandra Ghitescu (Playground Host, Life after Work).

RomaniaPozitiva: De ce lifeafterwork.ro ? motivatia, povestea.

lifeafterwork.ro: Am auzit cu totii povestile prietenilor care se plang ca pierd mult timp si energie la job, iar seara nu le mai vine sa faca nimic. Am tot discutat pe tema asta cu Horia si Ioana. Am ajuns in cele din urma la concluzia ca problema nu este ce se intampla la birou, ci faptul ca oamenii au prea putine surse de energie in general. Ne-am dat seama ca fiecare dintre noi are o multime de hobby-uri, preocupari, activitati de seara sau de weekend si ca toate aceste lucruri ne “incarca bateriile” in fiecare zi. Am gandit impreuna Life After Work ca un “after-school pentru oameni mari” in care oricine sa poata descoperi cat mai multe alternative la traseul birou-pat.


“Life After Work este un spatiu de relaxare, invatare si relationare cu oameni cu preocupari similare.”

RomaniaPozitiva: Ce este lifeafterwork.ro ? (scurta descriere)

lifeafterwork.ro: Life After Work este un spatiu de relaxare, invatare si relationare cu oameni cu preocupari similare. Altfel spus, un loc de joaca. Ne place sa-i mai spunem si sala de fitness pentru creier, pentru ca toate activitatile pe care le propunem pot avea o latura de dezvoltare personala, pentru cei interesati de acest aspect. Concret, am inceput cu funshop-uri (WORKshop-uri FUN) de origami, bricolaj, improvizatie teatrala, bijuuri hand-made, expresivitate prin dans, creativitate, dezbatere si argumentare si multe altele. Acum lucram intens la lansarea unei serii de seri tematice, care sa le permita celor care nu stiu ce funshop sa aleaga sa-si faca o idee mai buna despre fiecare tema in parte.

RomaniaPozitiva: Povesteste-ne o intamplare amuzanta legata de proiectul tau!

lifeafterwork.ro: Nu este atat o intamplare amuzanta, cat un fapt amuzant. La noi in echipa stilul de lucru a fost construit dupa chipul si asemanarea Life after Work, prin urmare, terenul arata ca un spatiu de joaca. Modelul asta de lucru ni s-a potrivit ca o manusa, cu o singura exceptie – nu aveam un sef! Adica nu aveam pe cineva la care sa mergem pentru incurajari, directie, lamuriri (practic cineva care sa ne dea ceva mai multa claritate cand se lasa ceata). Prin urmare, Sandra a venit cu geniala idee de a-l numi pe Red (personajul din logo), seful nostru. I-am facut o mini-mascota pe care o tinem pe masa la intalniri, si de fiecare data cand ne impotmolim, ne intrebam ce ar zice / face Red!

Continuarea pe RomaniaPozitiva.ro

Niciun comentariu: