luni, ianuarie 21, 2008

Jack Welch in Romania

Iaca cine vine la vara in Romania!

Cred ca e o veste buna! E drept, in doar cateva minute / ore petrecute intr-o sala cu un astfel de om nu cred ca poti invata FOARTE multe lucruri, dar cu siguranta poti sa ai un "feeling" apropo de cariera acestui om.

PS: Mai in gluma mai in serios iaca cine va schimba impresii despre Romania cu cei de la Iron Maiden vara 'ceasta :)

Mai multe informatii pe:

http://www.qualians.ro/welch/

"Despre Jack Welch
In cei 20 de ani ca si CEO la General Electric, Jack Welch a transformat compania dintr-un mamut birocratic intr-o organizatie dinamica si apreciata. Sub conducerea sa valoarea de piata a companiei a crescut de la 13 miliarde USD la 400 miliarde USD. In tot acest proces, inovatiile in management ale lui Welch i-au facut pe multi sa-l considere cel mai influent CEO al tuturor timpurilor.[mai mult]

Despre Conferinta
Dintre toate personalitatile din istoria lumii afacerilor, Jack Welch este probabil persoana despre care se vorbeste cel mai mult si ale carui idei sunt aplicate de catre cei mai multi. Si-a folosit din plin strategiile unice de leadership si instinctele ascutite de afaceri conducand 20 de ani General Electric, cea mai complexa companie din lume.
Vino sa-l intalnesti pe Jack Welch, aceasta figura legendara a lumii de afaceri, si sa-i asculti secretele pentru succesul in afaceri si in viata..."

Un comentariu:

Gabi spunea...

Am de vanzare Jack Welch se destainuie - la 30 lei si Waren Buffet se destainuie la fel 30 lei
cisgvro@yahoo.com