miercuri, aprilie 07, 2010

Bikewalk / 17 aprilie 2010

Sâmbătă, 17 aprilie 2010 are loc Bikewalk prima ediţie din acest an!

Întâlnirea este sâmbătă la ora 16:30 lângă gura de pasaj de pe Kiseleff de pe partea cu Herăstrău. Locul este marcat pe harta din imagine. Având în vedere că traseul este aprobat de primărie – tot ei au ales locul de întâlnire.

Traseul: Gura de pasaj de la Piaţa pesei libere » Arcul de triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Chales de Gaulle » ocolit Herăstrău prin dreapta » Cinematograful de vară din Herăstrău.

Important: Tot traseul este pe pistele de biciclete (probabil cu o maşină de poliţie în faţă şi una în spate).
Afterparty: Nu ne oprim degeaba la cinematograful de vară din Herăstrău. Acolo am pregătit un “Bikewalk afterparty” unde se vor întâmpla mai multe lucruşoare frumoase: o sesiune de SoupNights, nişte jocuri cu cei de la Life After Work, un workshop cu cei de la Ciclop … şi din partea casei nişte apă, nişte fructe etc.

www.romaniapozitiva.ro

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cum te simti "tinere" ca ai rapus un suflet nevinovat?
Sper ca nu mai poti de bine; EA ar fi trebuir sa traiasca si tu sa fi in situatia ei. Tu cu toate crizele tale de gelozie , NESIMTITULE.

Florin Ghinda spunea...

??!
nu stiu despre ce este vorba...
Poate ma lamuriti.

Anonim spunea...

Se refera oare la Gabriela Gioacasi?!

Florin Ghinda spunea...

Nu m-ati nimerit pe mine :)
Am citit si eu in presa despre ce este vorba dar nu sunt eu acel "Florin"

Anonim spunea...

.. oricum daca erai sa fii tu acel Florin .. nu ai fi fost vinovat .. si nici cel care e Florin nu este vinovat .. pentru ca nu a obligat-o nimeni s-o faca ..

.. desi e regretabil .. dar si-a ales destinul .. si a facut o mare greseala ..

diana spunea...

Eu zic să pui pe undeva un disclaimer ceva, cum că nu ai legătură cu acel Florin Ghinda şi cu Gabriela Gioacasi, că internetul e mare şi s-ar putea să se mai încurce oameni între site-uri şi să dea de blogul tău.
Sau poate o poză, că măcar aşa îşi dau seama oamenii că nu eşti omul din articolele respective...(măcar cei care îl cunosc pe celălalt Florin Ghindă). Eu păţesc de multă vreme chestii similare - există o tipă care se numeşte fix ca mine şi cântă şi am o mulţime de add requests pe Facebook, messenger etc. de la oameni care cred ca sunt ea (inclusiv mesaje de la fani:)